Onderhoud

 

Als erkend installateur is Installatiebedrijf Struycken gecertificeerd om onderhoud/keuringen te verrichten aan gasinstallaties en elektrotechnische installaties. Met een vakkundig serviceteam staan wij klaar voor service, onderhoud en reparatie van uw gas, sanitair en elektrische toestellen.

Waarom is onderhoud tegenwoordig zo belangrijk?
De meeste storingen aan gastoestellen ontstaan door gebrek aan onderhoud. Met periodiek onderhoud kunt u klachten voorkomen. Bovendien zorgt regelmatig onderhoud voor een langere levensduur van uw toestel. Naast deze technische voordelen, is er ook nog de veiligheid. Slecht onderhoud kan tot gevaarlijke situaties leiden (gasontploffingen, koolmonoxide vergiftiging e.d.).

Om uw installatie in optimale en veilige conditie te houden is jaarlijks onderhoud aan te bevelen. Ook fabrikanten van toestellen verwijzen hiernaar in hun garantiebepalingen. Daarom bieden wij U diverse servicecontracten aan waarbij de kwaliteit van Uw installatie gewaarborgd wordt.

Wat houdt onderhoud in?
Tijdens het onderhoud wordt de installatie uitgebreid getest op alle mogelijke onderdelen, met betrekking tot het functioneren en de veiligheid. Hierbij worden bijvoorbeeld de gasleiding, de aansluitingen en de luchttoevoer gecontroleerd. Een en ander gebeurt aan de hand van een stookrapport. Daarnaast wordt de installatie (gas, lucht en waterzijdige elementen) gereinigd.

Bij de aanschaf van nieuwe, door ons geplaatste CV installaties kunt u gebruik maken van één van onze servicecontracten, dat vele voordelen biedt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Struycken onderhoud installaties voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw (nieuwbouw en bestaande bouw).

Vertel anderen over deze pagina

Laatste nieuws

Struycken Installaties partner geworden van online platform DuurzaamMOED.nl

Lees het volledige bericht »

Lees alle berichten »
Struycken Installaties is aangesloten bij Gasned Struycken Installaties is aangesloten bij Sunned Struycken Installaties is erkend Uneto-vni installateur Struycken Installaties installeerd ook Bosch-installaties